شکایت دی‌جی و فعال فرانسوی از آزار سایبری پس از اجرا در افتتاحیه المپیک

چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۵/۱۰

باربارا بوچ، دی‌جی و فعال اجتماعی فرانسوی پس از اجرا در مراسم افتتاحیه المپیک پاریس، با موجی از آزار سایبری روبه‌رو شده است. بوچ قرار است کسانی که او را تهدید به مرگ، شکنجه و تجاوز کرده‌اند، تحت پیگرد قانونی قرار دهد.

یورونیوز در گزارشی نوشت باربارا بوچ، نماد جامعه ال‌جی‌بی‌تی‌کیو+ و فعال فمینیست اعلام کرد که پس از حضور در افتتاحیه بازی‌های المپیک پاریس از عاملان راه‌اندازی «کمپین بی‌سابقه آزار سایبری و افترا» شکایت کرده است.

بوچ در حساب اینستاگرام خود نوشت: «ابتدا تصمیم گرفتم سکوت کنم تا نفرت‌پراکنان آرام شوند، اما پیام‌های تهدیدآمیز مدام افزایش می‌یابد. همه این‌ها به خاطر فرصتی بود که با آن توانستم تنوع کشورم را از طریق هنر و موسیقی و در کنار هنرمندانی نمایش دهم که تحسین‌شان می‌کنم.»

او با اعلام این خبر گفت: «من در تمام زندگی‌ام از قربانی شدن امتناع کرده‌ام و حالا هم سکوت نخواهم‌کرد.»

آدری مسلیتی، وکیل بوچ، نیز گفت که موکلش با تهدید به «مرگ، شکنجه و تجاوز» و همچنین «توهین‌های یهودستیزانه، همجنس‌گراستیزانه، جنسیت‌ستیزانه و چاقی‌ستیزانه متعدد» مواجه است.

مسلیتی افزود: «بوچ امروز برای این اعمال، چه از شهروندان فرانسوی و چه خارجی‌ها، شکایت می‌کند و قصد دارد هر کسی را که در آینده به دنبال ارعاب او باشد، تحت پیگرد قانونی قرار دهد.»

بوچ که مروج «عشق و فراگیری» است، تاکید کرد از کسانی که پشت نام‌های مستعار پنهان می‌شوند تا نفرت خود را بروز دهند، نمی‌ترسد.

انجمن فرانسوی مبارزه با همجنس‌گراستیزی «اِس.اُ.اِس» (SOS) با صدور بیانیه‌ای از بوچ حمایت و تاکید کرد که چنین رفتارهایی قابل قبول نیست.

بوچ در مراسم افتتاحیه روز جمعه ۲۶ جولای (پنج مرداد)، در کنار رقصندگان و هنرمندان درگ مانند نیکی دال و پالوما، در بخشی به عنوان «جشن» به اجرا پرداخت.

این بخش از مراسم با انتقادهایی از سوی برخی گروه‌های مذهبی و شخصیت‌های سیاسی مواجه شد.

منتقدان این اجرا را تقلیدی از تابلوی «شام آخر» لئوناردو داوینچی دانستند.

شورای اسقف‌های فرانسه (CEF) از «صحنه‌های تمسخرآمیز نسبت به مسیحیت» ابراز تاسف کرد.

این نظر از سوی ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه نیز تکرار شد.

انجمن انگلیکن در مصر با ابراز «تاسف عمیق» اعلام کرد که این مراسم می‌تواند باعث شود کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) «هویت ورزشی متمایز و پیام انسان‌دوستانه خود را از دست بدهد».

اندرو تیت، شخصیت رسانه‌ای جنجالی که منتظر محاکمه به اتهام قاچاق انسان، تجاوز جنسی و تشکیل یک گروه جنایتکار برای استثمار جنسی زنان است و برادرش تریستان تیت نیز از جمله منتقدان این بخش از مراسم افتتاحیه بودند.

آن‌ها در مقابل کلیسایی در نزدیکی سفارت فرانسه در بخارست به اعتراض ایستادند.

ایلان ماسک، مالک ایکس و تسلا نیز درحساب کاربری خود نوشت: «تا زمانی که شجاعت بیشتری برای دفاع از آنچه منصفانه و درست است نباشد، مسیحیت از بین خواهد ‌رفت.»

دونالد ترامپ نیز نتوانست از توصیف مراسم افتتاحیه به ویژه صحنه نمایش درگ کوئین‌های آن به عنوان یک «ننگ» خودداری کند.

رییس‌جمهوری سابق آمریکا در مصاحبه‌ای با فاکس نیوز گفت: «من بسیار روشن‌فکر هستم، اما فکر می‌کنم کاری که آن‌ها انجام دادند مایه شرمساری بود.»

توماس ژولی، مدیر هنری مراسم تاکید کرد که این صحنه «جشنی بزرگ مرتبط با خدایان المپ» از اساطیر یونان باستان و هدفش نمایش تنوع و فراگیری بوده ‌است.

او گفت: «ما می‌خواستیم درباره تنوع صحبت کنیم. در فرانسه آزادی هنری وجود دارد و ما خوشبختیم که در کشوری آزاد زندگی می‌کنیم.»

با این حال، آن دی‌کامپ، سخنگوی پاریس ۲۰۲۴ عذرخواهی کرد و گفت: «هرگز قصد بی‌احترامی به هیچ گروه مذهبی وجود نداشته ‌است.»

او به مطبوعات گفت: «مراسم افتتاحیه تلاش کرد تا تحمل جامعه را جشن بگیرد. ما معتقدیم که این هدف محقق شده ‌است.»

خبرهای بیشتر

پربیننده‌ترین ویدیوها

۲۴ با فرداد فرحزاد
خبر
حرف آخر با پوریا زراعتی
جهان‌نما

شنیداری

پادکست‌ها